Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca, present a la WTM de Londres per recuperar i consolidar el turista britànic

Mallorca, present a la WTM de Londres per recuperar i consolidar el turista britànic

(01/11/2021)

La fira turística ha començat avui amb la presència de la presidenta Cladera, i per a demà el Consell ha organitzat un esdeveniment promocional a l’Sky Garden, que presentarà Mallorca com una destinació per a la pràctica esportiva tot l’any

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, han representat Mallorca el primer dia de la fira turística de Londres, la World Travel Market (WTM). Ho han fet a l’estand de les Illes Balears, on la la jornada ha començat amb la visita als coexpositors, on s'hi troben diferents ajuntaments i empreses turístiques de les Illes. El recorregut s'ha fet amb la presidenta del Govern, Francina Armengol, i representants dels Consells insulars.
 
La presidenta Cladera ha destacat la rellevància de promocionar l’illa al Regne Unit, “el segon mercat més important per a Mallorca, que ens interessa recuperar, consolidar i augmentar”.
 
“Volem avançar el començament de la temporada turística, ja cap al mes de febrer, i així allargar la temporada”, ha afirmat Cladera. Per fer-ho, “estam treballant el segment d’esports, ja que Mallorca està preparada per fer esport tot l’any: tenim bon clima, bones instal·lacions, bona oferta complementària i bona connectivitat. Estam preparats tant per a esport amateur com per a esport professional”.
 
La delegació de Mallorca també mantindrà reunions amb agents turístics britànics, com ara EASY JET, Jet2, The Unique Traveller i Silver Travel, així com amb LOGITRAVEL i l'associació allotjaments vacacionals. A més, diferents mitjans estrangers han entrevistat la presidenta i representants de la Fundació Mallorca Turisme durant la jornada.
 
Dimarts 2 de novembre
 
La segona jornada de fira, demà dimarts 2 de novembre, consistirà en dues parts. Per una banda, la presidenta Cladera participarà en l’acte de presentació organitzat per l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) a l’estand de la fira.

Per altra banda, l’horabaixa, la Fundació Mallorca Turisme ha organitzat un esdeveniment a l’Sky Garden de Londres, que promocionarà en el mercat britànic l'illa de Mallorca com una destinació per a la pràctica esportiva durant tot l'any.