Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca es promocionarà com a plató de rodatges al Berlin TVSeries Fest

Mallorca es promocionarà com a plató de rodatges al Berlin TVSeries Fest

(17/09/2021)

Mallorca serà la convidada especial i coordinarà, a través de la Mallorca Film Commission, diverses xerrades, estrenes i esdeveniments.

El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, ha anunciat que l’illa de Mallorca, a través de la Mallorca Film Commission, assistirà i tendrà un paper important a Berlín durant el festival Berlin TVSeries Fest, que se celebra la setmana que ve entre el 23 i el 26 d’octubre.

A l’acte també hi han assistit el responsable de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo, el xef i reboster Tomeu Arbona, i representants del sector audiovisual illenc, que també seran presents a Berlín.

El Berlin TVSeries Fest és un festival i mercat audiovisual prestigiós, centrat en sèries i televisió, que està obert a professionals de la producció audiovisual, guió, direcció i interpretació, però també a personal tècnic i film commissions. Tots aquests agents tenen l'oportunitat de mostrar-hi productes acabats, però també d'atreure i tancar nous projectes. 

«Mallorca és ara mateix molt atractiva per als rodatges de sèries de televisió, no només per a llargmetratges com havia estat més habitual, i alhora les sèries són productes centrals en les plataformes audiovisuals. Per això creim que hem de ser en aquest festival, que aglutina aquestes plataformes, i en un any que l’illa ha acollit la gravació de tres sèries alemanyes», ha explicat el conseller Serra. De fet, «hi hem estat convidats, i aprofitarem perquè el nostre sector faci networking i que nosaltres, com a institució, promocionem l’illa com un plató de rodatges».

Com a convidada especial, la Mallorca Film Commission presentarà l’illa com a plató per al rodatge de sèries, a través de dos casos pràctics de productes internacionals recents: König von Palma i The Mallorca Files. 

També s’hi farà una tasca de projecció exterior i promoció de Mallorca com a destinació de rodatges, i es parlarà de com l'anomenat «turisme cinematogràfic» pot ajudar a canviar models turístics. 

A més de tot això, s'organitzarà un esdeveniment el dijous 23 a l'ambaixada espanyola a Berlín, l'objectiu principal del qual és posar en contacte a la delegació mallorquina que viatjarà a Berlin (formada per productors i creadors d'algunes de les empreses i professionals de producció de sèries de l'illa) amb prestigiosos productors, distribuïdors i exhibidors internacionals. 

Aquest esdeveniment comptarà amb panells de discussió amb Mallorca com a protagonista, i amb una senzilla mostra gastronòmica i actuació musical a mans de Tomeu Arbona (Forn de sa Soca) i el seu equip.

Vídeos

roda de premsa