Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Mallorca, com a destinació esportiva, serà present als principals canals temàtics de televisió d’Europa

Mallorca, com a destinació esportiva, serà present als principals canals temàtics de televisió d’Europa

(07/04/2021)

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha presentat avui la nova campanya promocional de l’illa com a destinació esportiva a través del grup audiovisual Discovery, entre els quals destaca el canal Eurosport. Per això, ha estat acompanyada del vicepresident del grup de cadenes internacionals, François Ribeiro. 

També hi han assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, el director de l’AETIB, Xisco Mateu, i representants del sector esportiu de Mallorca, com ara de la Federació Balear de Ciclisme, la Federació Balear de Golf o la Rafa Nadal Academy.

Cladera ha expressat durant la seva intervenció que des de la Fundació Mallorca Turisme «hem estat fent feina per tenir una desescalada i reinici de l'activitat turística progressiva, segura, que sigui definitiva. Volem traslladar a tothom que el nostre major atractiu ara mateix és que som una destinació segura i amb aquesta primera gran acció promocional contribuïm a generar una il·lusió que tenim molts, que és tornar a viatjar».

Amb un pressupost de 400.000 euros, la campanya consistirà, entre altres accions, amb l’emissió de l’espot de televisió protagonitzat per Rafa Nadal (de maig a novembre durant els millors esdeveniments esportius de l’any); la distribució de material novedós per mostrar Mallorca com una destinació segura, sostenible i d’esports; l’emissió de continguts patrocinats sobre esport a Mallorca; vídeos de cicloturisme amb el suport de Global Cycling Network (la plataforma digital principal per als seguidors d’aquest esport); continguts a Discovery Golf; promoció també de la gran qualitat de les instal·lacions esportives, com ara la Rafa Nadal Academy; i un pla de patrocini especial per als països nòrdics a través de Discovery a Escandinàvia.

Amb aquesta campanya, Mallorca serà present a les marques de Discovery a tot Europa durant 2021 i es mostrarà tot el que l’illa ofereix com a destinació turística segura i de qualitat. Destaquen, entre els canals de Discovery, Eurosport 1 i 2, canals específics de golf, ciclisme i hípica.  

D’aquesta campanya s’esperen 25 milions d’impactes sobre el públic objectiu d’aquestes cadenes. Precisament, François Ribeiro ha destacat que el 70% d’aquesta audiència ha manifestat la seva intenció de viatjar tot d’una que sigui possible. Per aquest motiu, ha destacat que espera que Mallorca estigui al capdavant de destinacions que es reactivin. 

Per la seva banda, Xisco Mateu (AETIB) ha destacat la importància de la col·laboració publicoprivada i de la implicació del sector turístic i esportiu en aquesta iniciativa. 

El producte esportiu a Mallorca

L'esport és un dels productes que més ha contribuït, contribueix i contribuirà a millorar l'estacionalitat turística a Mallorca. I actualment, és un element fonamental per a contribuir a reactivar la nostra indústria degut a les seves característiques: avui, més que mai, el viatger demana espais oberts, activitats a l'aire lliure, propostes saludables… 

El turisme actiu en general i l'esportiu en concret es posiciona com un dels productes fonamentals quant a demanda una vegada es restableixi la possibilitat de circular lliurement.

Vídeos

Roda de Premsa a l'Auditorium de Palma