Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La recollida porta a porta arriba al 70% als municipis de Bùger i Selva

La recollida porta a porta arriba al 70% als municipis de Bùger i Selva

(14/02/2020)

La consellera Ribot assegura que Sostenibilitat i Medi Ambient donarà suport als ajuntaments en la millora del sistema

Els ajuntaments de Búger i Selva han arribat fins a un 70% de recollida selectiva porta a porta als seus municipis. Aquestes xifres són l'evidència dels bons resultats que aquest sistema de recollida de residus està oferint en aquestes localitats del Raiguer mallorquí. "El nostre departament estarà al seu costat en la tasca en la millora d'aquestes dades, que són molt bones", ha senyalat la consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot.
Ribot ha visitat avui aquestes dues poblacions en el curs de les visites setmanals de l'equip del departament insular a municipis de Mallorca per tractar assumptes relacionats amb la recollida de residus i altres aspectes mediambientals.
Sostenibilitat i Medi Ambient vol oferir una assessoria tècnica per redactar plans de prevenció de residus enfocats en la celebració de fires, mercats i altres esdeveniments especials, segons li ha comunicat Ribot al batle de Búger, Pere Torrens. Aquest municipi també té previst estimular la recollida de voluminosos al seu terme municipal.
Selva també mostra uns índexs excel·lents en la recollida selectiva. L'equip insular ha tractat amb els responsables municipals, encapçalats pel seu batle, Joan Rotger, altres aspectes relacionats amb camins i rutes senderistes de la Ruta Artà-Lluc que és porta d'entrada a la Serra de Tramuntana.