Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La plaça de la Tercera Edat de Son Servera serà un espai adaptat i més accessible aquesta primavera

La plaça de la Tercera Edat de Son Servera serà un espai adaptat i més accessible aquesta primavera

(11/02/2022)

El Consell de Mallorca ha destinat 270.000 euros al projecte de millora

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, s’ha reunit amb el batle accidental de Son Servera, Miquel Àngel Espases, i les diferents regidories de l’Ajuntament per posar-se al dia dels projectes municipals en què col·laboren. 

En aquest sentit, han visitat la plaça de la Tercera Edat i l’edifici d’estades diürnes que hi està ubicat. Allà s’hi estan duent a terme les obres de millora i adequació que estan subvencionades per Desenvolupament Local del Consell de Mallorca. Es preveu que estiguin acabades l’abril d’enguany.

Alzamora “el Consell ha participat en aquestes obres amb 270.000 euros. Uns ajuts per tenir uns pobles millors, amb zones de descans i amb mobiliari urbà nou; i uns espais més funcionals, en aquest cas per a la gent gran que visita l’edifici, ja que tendran des de pistes de petanca fins a un millor accés al local”.

Així, Espases ha explicat les millores en accessibilitat que s’hi desenvolupen: “aquesta plaça tenia diferents nivells, per això l’hem adaptada a una única plataforma. A més, dins l’edifici s’han fet uns banys adaptats i per tal que la gent usuària de la centre de dia pugui pujar i baixar les diferents plantes, s’hi instal·larà un ascensor”.

L’actuació, per tant, afectarà la plaça (quant a pavimentació i instal·lació de mobiliari urbà com papereres, bancs o aparcabiciletes), el carrer adjacent, Joana Roca (on també es faran canvis a la xarxa de pluvials i a l’enllumenat) i al mateix edifici de la tercera edat. 

L’ajut econòmic correspon a la convocatòria de subvencions per a obres de competència municipal 2020-2021, a la qual es van destinar 20 milions d’euros per a tots els municipis.

A la reunió també hi han assistit els directors de Desenvolupament Local, Jaume Tomàs, i de Suport i Coordinació Municipals, Miquel Lluís Mestre, i membres de l'equip de govern.