Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La Mallorca Film Commission publica la seva primera convocatòria de patrocinis específicament audiovisuals

La Mallorca Film Commission publica la seva primera convocatòria de patrocinis específicament audiovisuals

(30/06/2021)

Es destinen 300.000 euros per a produccions que promocionin la marca Mallorca

El Consell de Mallorca, a través de la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme, ha publicat una convocatòria específica destinada a patrocinar projectes audiovisuals (pel·lícules o sèries) vinculats a Mallorca.

El patrocini consistirà en un contracte entre la Mallorca Film Commission – Fundació Mallorca Turisme i la persona sol·licitant (física o jurídica) amb la finalitat que aquesta última promocioni la marca Mallorca a través de la seva producció audiovisual. Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 d’octubre o fins que s’exhaureixi el pressupost. 

La quantia atorgada es relacionarà, per una banda, amb el pressupost total del projecte i, per una altra, amb el clipping o recull de premsa que el sol·licitant presenti per a justificar la promoció de Mallorca.

La quantia econòmica total destinada a aquesta convocatòria és de 300.000 euros. L’import màxim per a cada projecte dependrà del seu pressupost. Així:

  • Una obra audiovisual que hagi destinat entre 400.000 i 1 milió de pressupost pot optar a un patrocini de fins a un màxim de 50.000 euros.
  • Entre d'1 milió i 3 milions pot optar a fins a un màxim de 100.000 euros. 
  • Més de 3 milions pot optar a fins a un màxim de 150.000 euros.