Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La consellera Margalida Puigserver inaugura el nou curs d'estimulació cognitiva de l'IMAS a Mallorca

La consellera Margalida Puigserver inaugura el nou curs d'estimulació cognitiva de l'IMAS a Mallorca

(14/10/2016)

El vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan també ha participat a l'acte en el qual s'ha presentat el nou manual d'aquest curs acadèmic que enguany comptarà amb la participació de més de 2.000 persones.

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, i el seu vicepresident, Javier de Juan, juntament amb la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, han inaugurat avui el nou curs d'estimulació cognitiva que més de 2.000 persones majors duran a terme a diferents municipis de l'illa durant aquesta nova edició.

 

Durant l'acte, celebrat al Teatre de Son Servera i al qual hi han assistit alguns dels participants d'aquest taller, la consellera ha insistit en l'aposta que es fa des de l'IMAS per donar continuïtat a aquells programes que estan donant una bona resposta a les necessitats de la ciutadania, com són els tallers d'estimulació cognitiva organitzats per l'àrea d'Atenció a la Dependència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) amb el propòsit de fomentar l'envelliment actiu i prevenir, en la mesura del possible, el deteriorament cognitiu de les persones majors.

 

Com cada any, els mateixos responsables dels tallers han elaborat un nou manual amb temes i exercicis nous que no siguin repetitius per a aquelles persones que any rere any participen en aquests cursos, els quals continuen fent-se als municipis on hi ha demanda, seguint així una vegada més amb la política de l'IMAS de descentralitzar aquests serveis i arribar al major nombre d'usuaris possible.

 

En l'edició d¡enguany s'han dividit els participants en un total de 65 grups amb l'objectiu de millorar-ne la seva eficàcia. Precisament un dels nous grups que s'ha incorporat enguany és el de Son Servera, municipi que ha acollit la presentació d'aquesta nova edició.

 

A l'acte d'inauguració dels nous cursos també hi ha assistit la directora insular d'Atenció a la Dependència, Regina Moll.