Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La campanya Repensem Mallorca arriba a Palma amb una reunió amb entitats del districte Centre

La campanya Repensem Mallorca arriba a Palma amb una reunió amb entitats del districte Centre

(17/11/2016)

El president del Consell de Mallorca Miquel Ensenyat, el segon tinent de batle Antoni Noguera i la regidora del districte Centre de Palma Helena Paquier s'han reunit amb les entitats que han acudit a la trobada emmarcada dins una campanya de participació ciutadana

El Consell de Mallorca, conjuntament amb l’Ajuntament de Palma, ha portat la campanya de participació ciutadana “Repensem Mallorca” al districte de la capital de Mallorca.  El president Miquel Ensenyat, el segon tinent de batle Antoni Noguera, la regidora Helena Paquier i el director insular de Joventut i Participació Ciutadana Jaume Alzamora s'han reunit amb les entitats per presentar aquesta campanya de participació ciutadana i escoltar les seves demandes.

 

Les associacions i les persones que han acudit a la trobada han parlat de qüestions com són l'educació, les sortides professionals per als joves, el canvi de model econòmic al monocultiu turístic, els esplais per a nins i nines, les infraestructures viàries, el transport públic, etc. 

 

La campanya Repensem Mallorca continuarà les properes setmanes a altres districtes de Palma per tal de completar les línies estratègiques que han de seguir la nostra illa a mitjà i a llarg termini. Posteriorment, com ja es va fer en el cas de la campanya a la Part Forana, es redactarà un document que servirà per ajudar a marcar les polítiques als diferents departaments del Consell de Mallorca.