Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'IMAS reprèn l'edició de la revista ALIMARA amb un número dedicat al sensellarisme

L'IMAS reprèn l'edició de la revista ALIMARA amb un número dedicat al sensellarisme

(14/02/2019)

L'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), enceta una nova etapa de la Revista ALIMARA amb un nou concepte, la Col·lecció IMAS (Innovació i Metodologia en Afers Socials) i un nou disseny d'aquesta publicació, que arriba al número 60 amb un monogràfic dedicat al fenomen del sensellarisme i de les alternatives d'allotjament per aquest col·lectiu, al que es pot accedir aquí o a través de la web de l'IMAS.

Aquesta nova etapa té com a principals objectius que la revista especialitzada en l'àmbit dels serveis socials segueixi essent una publicació de referència en la seva àrea. D'aquesta manera la publicació, que tendrà una periodicitat semestral, serà de caràcter monogràfic amb la intenció de donar a conèixer des d'un punt de vista professional les experiències, resultats d'investigacions, programes, projectes, etc., desenvolupats pels professionals i personal tècnic de l'IMAS en els diferents àmbits d'intervenció.

En aquest sentit, la publicació d'articles i treballs està oberta als i les professionals de les entitats que, si bé, no formen part del personal de l'IMAS, sí que hi col·laboren estretament, ja sigui mitjançant la tasca que es du a terme amb la concertació, la subvenció o contractació de serveis de l'IMAS.

L'ALIMARA té previst publicar articles de reflexió teòrica i de recerca (bàsica o aplicada) provinents d'investigacions científiques individuals o col·lectives. Es publicaran també comunicacions en congressos, recensions i comentaris de llibres i resums de tesis doctorals que facin aportacions al coneixement en els àmbits de la intervenció social i comunitària. Aquests treballs es poden publicar en català, espanyol i anglès.

Així mateix, a la nova pàgina web de la revista, es pot accedir a tots els números anteriors de la publicació, des de les primeres edicions en paper que es poden consultar digitalitzades (1987-2002), fins a la primera etapa digital de la revista (2008-2014).