Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Signat el conveni per a la construcció del nou centre de dia de Calvià

Signat el conveni per a la construcció del nou centre de dia de Calvià

(27/11/2019)

L'edifici s'ubicarà a un solar municipal de Palmanova i estarà integrat a la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència

El batle de Calvià, Alfonso Rodríguez Badal; la consellera d'Afers Socials i Esports del Govern de les Illes Balears, Fina Santiago, i el conseller de Drets Socials del Consell i president de l'IMAS, Javier de Juan han assistit avui a l’acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament de Calvià i el Consorci de Recursos Sociosanitaris i Assistencials de les Illes Balears per a la construcció del Centre de Dia de Palmanova, que formarà part de la Xarxa Pública d'Atenció a la Dependència. 
El nou edifici, que serà de titularitat municipal, s'ubicarà a un solar municipal que hi ha darrere del Centre d'Amadip Esment de Palmanova, de 2.045 m2 que s'ha visitat després de la signatura del conveni. El finançament de les obres es farà amb aportacions de les diferents administracions: l'Ajuntament  i el Consell de Mallorca, a través de l’IMAS, aportaran cada un el 25% del total i el Govern la resta. 
Badal, Santiago i De Juan han recalcat la importància de la col·laboració entre les administracions per poder dur a terme projectes com aquests. Per la seva part, el president de l’IMAS ha destacat que «les persones majors volen mantenir-se en el seu ambient i els centres de dia són centres d’atenció professionals que els permeten envellir en el seu entorn, quelcom pel que treballa l’IMAS amb programes com, per exemple, el Servei d’Atenció Integral a Domicili (SAID)».
El Centre de dia tendrà 30 places i és, per al municipi de Calvià, una obra important ja que actualment no compta amb cap Centre de dia públic, excepte les places de Centre de dia que es troben dins l'edifici de la Llar de Calvià.