Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'espectacle "Els pallassos de Sant Jordi" dona el sus a El Jardí Màgic 2021

L'espectacle "Els pallassos de Sant Jordi" dona el sus a El Jardí Màgic 2021

(24/04/2021)

La Biblioteca de Cultura Artesana (BCA) ha programat activitats fins a l'octubre

Avui dematí, els jardins de la Misericòrdia han estat escenari del primer espectacle d'El Jardí Màgic, un cicle d'activitats culturals dirigides al públic familiar que organitza cada any la Biblioteca de Cultura artesana, depenent del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca. "Els pallassos de Sant Jordi" de Teatremol han donat el sus a l'edició de 2021 que inclou activitats fins a l'octubre, amb un descans els mesos de juliol i agost.

La vicepresidenta Bel Busquets ha agraït la feina feta pel personal de la BCA i de la Direcció Insular de Cultura per fer possible la vuitena edició d'El Jardí Màgic,"una iniciativa que pretén acostar la cultura al públic familiar alhora que enriqueix l'agenda d'oci dels més petits de la casa, posant-los en contacte amb diferents arts escèniques i també amb activitats que els engresquen a llegir".

Les activitats es desenvoluparan els dissabtes a les 11 hores a l'entorn del ficus de la Misericòrdia, manco el primer espectacle que ha tengut lloc als jardins de davant al BCA. Per assistir a les activitats es necessita inscripció prèvia, ja que la cabuda està limitada a 60 persones entre infants i adults per mor de les restriccions sanitàries. Les inscripcions s'obren el dimecres de la setmana anterior a l'activitat.

Així, després d'Els Pallassos de Sant Jordi que ha encetat El Jardí Màgic d'enguany, també s'ha programat: Emocionari, Alice is in town, Contant Tirant, The sound of music, Taller de mocadoret personalitzat, N'Estel d'or, Ona i les ulleres màgiques, Na Daniela pirata, Nànaz. Cuentos de bebeteca.

Trobareu més informació de les activitats programades al web www.culturamallorca.cat i també a l'espai d'El Jardí Màgic.