Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere L'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS celebra el seu 25è aniversari

L'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS celebra el seu 25è aniversari

(15/02/2019)

La consellera de Benestar i Drets Socials i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver; juntament amb el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan, i la regidora de serveis socials d'Inca, Mari Carmen Oses, han assistit a la celebració del 25èaniversari de l'Equip de Vellesa i Família de l'IMAS al Centre Bit del municipi. L'acte ha comptat també amb la presència de la directora insular d'Atenció a la Dependència, Natalia Troya.

Aquesta ha estat la primera de les tres jornades de celebració amb representants dels municipis de la comarca d'Inca. Les altres dues jornades que està previst que es duguin a terme seran a Vilafranca el divendres 22 de febrer i a Santa Maria el 4 de març, amb els assistents als tallers dels municipis de les comarques de Manacor i Palma, respectivament.

Puigserver ha estat l'encarregada de tancar l'acte i ha volgut fer-ho donant les gràcies als diferents tècnics i professionals que durant 25 anys han format part de l'equip, però sobretot, ha volgut agrair l'assistència de la gent gran als diferents tallers i serveis que es duen a terme des de l'equip «perquè sense vosaltres la nostra feina no tendria sentit, perquè sou vosaltres els qui ens ensenyau cada dia alguna cosa i m'heu fet veure que amb el pas dels anys el que realment importa és estimar els qui tens més aprop».

Durant l'acte, Javier de Juan ha elogiat la tasca dels professionals de l'àrea, així com la valentia dels primers treballadors, «que dugueren endavant una idea, la de l'estimulació cognitiva i els tallers de memòria, que avui ens sembla normal, però què fa 25 anys era una aposta arriscada». Per la seva part Oses, ha agraït que s'hagi escollit el municipi d'Inca per acollir aquesta celebració i ha animat els participants a continuar prenent part dels diferents tallers «perquè us ajuden a ser més actius i a sortir de casa i socialitzar».

La celebració ha servit per donar a conèixer els diferents serveis que es donen des de l'EVIF i que ha anat creixent al llarg dels anys, passant dels dos grups inicials dels Tallers de Memòria a Maria i Algaida, als 59 actuals. A més també s'ha fet un recorregut pels tallers de Familiars Cuidadors, el programa de Suport Psicosocial i el més recent de Participació i Cooperació.