Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

L'àrea de menors de l'IMAS duu a terme a Raixa una jornada tècnica per millorar el seu servei

L'àrea de menors de l'IMAS duu a terme a Raixa una jornada tècnica per millorar el seu servei

(11/04/2016)

La directora insular de Menors i Família, Bea Morales, ha explicat al seu personal els objectius que es volen aconseguir amb el nou model de treball.

La directora insular de l'àrea de Menors i Família de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), Beatriz Morales, ha dirigit la primera de les diferents sessions que des d'aquesta àrea es volen dur a terme a Raixa per implantar un model de treball que fomenti la implicació de tots els treballadors de l'àrea en els diferents programes que es duen a terme des de l'àrea de menors.

 

La directora Bea Morales ha convocat per aquesta primera sessió a tots els administratius de l'àrea per tal d'analitzar la millor manera de treballar des de la transversalitat, així com per motivar-los i implicar-los en la posada en marxa de les noves iniciatives que es duguin a terme per garantir el benestar dels menors a Mallorca.

 

La sessió d'avui s'ha dut a terme a Raixa durant tot el dematí, temps durant el qual s'han exposat els principals objectius per aquesta legislatura i s'han intercanviat opinions sobre les dificultats i possibles millores que cal dur a terme per millorar aquest servei de l'IMAS. A la jornada també hi ha participat una experta en coaching per dinamitzar la sessió.