Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els Premis Fotografia de Muntanya tornen a la Misericòrdia

Els Premis Fotografia de Muntanya tornen a la Misericòrdia

(13/04/2021)

La mostra romandrà oberta al públic fins al 12 de juny, a la tercera planta de les sales d’exposicions

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, ha presentat avui l’exposició «Premis Fotografia de Muntanya 2021», juntament amb el comissari i coordinador de l’exposició, Tomeu Tomàs; la directora insular de Cultura, Maria Pastor, i el director de l’Arxiu el So i la Imatge (ASIM), Xisco Bonnín. La mostra romandrà oberta fins al 12 de juny a la tercera planta de les sales d’exposicions de la Misericòrdia.

Durant la presentació, Busquets ha recordat que l’exposició dels Premis Fotografia de Muntanya va ser la darrera que es va inaugurar l’any passat abans del confinament i que també va ser la primera que es va obrir al públic tot d’una que les autoritats sanitàries ho varen permetre. Així, la consellera ha agraït la feina «a tothom que fa possible omplir de cultura, els paisatges i les reivindicacions en els espais expositius de la Misericòrdia», i ha reiterat el compromís del departament perquè així pugui seguir essent en un futur.

D’altra banda, el comissari i coordinador de l’exposició, Tomeu Tomàs, ha explicat que el jurat ha seleccionat 30 fotografies de 21 autors i autores per a l’exposició «Premis Fotografia de Muntanya». A l’edició d’enguany es varen presentar 159 fotografies fetes a Mallorca, Osca, Navarra, Catalunya, Alemanya, Argentina, Àustria, Bulgària, Canadà, Eslovènia, Etiòpia, França, Hawaii, Irlanda, Itàlia, Nepal, Nova Zelanda, Madeira, Marroc, Pakistan, Perú i Veneçuela.

Els Premis Fotografia de Muntanya són convocats per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada i la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma i l’exposició l’organitzen l’Arxiu del So i la Imatge i el Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

Els guardons s’entregaran demà, dimecres 14 d’abril, en un acte organitzat a partir de les 19.00 hores al pati de la Misericòrdia i pel qual els convidats han hagut de confirmar-hi l’assistència.