Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Els pobles d’Algaida i Campos ja ‘repensen’ Mallorca

Els pobles d’Algaida i Campos ja ‘repensen’ Mallorca

(23/02/2016)

Miquel Ensenyat i Joan Font han visitat avui ambdos municipis amb la intenció conèixer les seves necessitats i problemàtiques més urgents, així com també per reunir-se amb les entitats i associacions locals.

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i el conseller insular de Desenvolupament Local, Joan Font, han visitat avui, en el marc de la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’, els municipis d’Algaida i Campos. Els responsables polítics de la institució insular s’han reunit amb els equips de govern d’ambdos municipis, així com també amb la resta de membres del consistori, per tal de conèixer les problemàtiques més urgents que pateixen a dia d’avui.

 

En el cas de Campos, el seu batle, Sebastià Sagreras, acompanyat de la resta de regidors del consistori campaner, ha exposat al president del Consell la necessitat que pateix el municipi a dia d’avui amb l’estat i l’elevat trànsit de la carretera Llucmajor – Campos. Sagreras també ha exposat als responsables de la institució insular els problemes que té el municipi amb la zona d’aparcament per a vehicles a Ses Covetes i Es Trenc, així com també problemes referents dels serveis socials i de cultura.

 

Per altra banda, Ensenyat i Font s’han reunit amb més d’una trentena d’entitats i associacions de Campos per tal de convidar-les a col·laborar amb la campanya de participació ciutadana ‘Repensem Mallorca’.

 

En el cas d’Algaida, la seva batlesa, Maria Antònia Mulet, ha explicat al president i al conseller insular les mancances que pateixen els algaidins i algaidines actualment, entre les quals ha destacat la necessitat d'executar el projecte de la ronda, el de millora de la carretera d'Algaida - Llucmajor, i la de la construcció d'un carril bici al municipi.

 

Finalment, Ensenyat i Font, acompanyats del vicepresident i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles, i de la consellera i presidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Margalida Puigserver, s’han reunit amb les entitats i associacions algaidines per tal de presentar-los la campanya ‘Repensem Mallorca’.

 

El director insular de Participació Ciutadana i Joventut, Jaume Alzamora, ha assistit també a les visites a Campos i Algaida.