Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Els Bombers de Mallorca fan 92 intervencions a causa del vent fort

Els Bombers de Mallorca fan 92 intervencions a causa del vent fort

(10/12/2019)

34 dels serveis efectuats ahir varen ser al municipi d’Inca i el més destacat va ser un incendi en unes naus agrícoles a Santa Margalida.

Els Bombers de Mallorca varen efectuar ahir 92 intervencions derivades del vent fort que va bufar a l’illa. Els 8 parcs de bombers (Alcúdia, Artà, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor i Sóller) varen estar a ple rendiment durant 7 hores, per atendre totes les cridades d’emergència rebudes. En total varen ser 12 incendis, 4 rescats, 73 assistències i 3 accions de prevenció ciutadana.

34 d’aquestes incidències varen ser al municipi d’Inca. Durant el dia d’ahir es va activar el protocol d’ajuda mútua amb els Bombers de Palma, es va donar suport al municipi de Marratxí i es va actuar en coordinació amb altres serveis d’emergències.

Un dels incidents més destacats va ser l’incendi a unes naus agrícoles de Santa Margalida, en el qual hi van intervenir operatius de quatre parcs dels Bombers de Mallorca. També varen actuar per la caiguda d’un pi de grans dimensions sobre la façana d’un edifici al passeig de Mallorca de Consell.

La resta d’incidències d’ahir varen estar relacionades amb caigudes de branques, arbres, elements de façanes i elements estructurals, a més de tasques de neteja.

D’altra banda, també es varen produir talls puntuals per caigudes d’arbres a les carreteres Ma-1032 a l’alçada de Puigpunyent, a l’Ma-2114 a Selva, a l’Ma-3021, a l’Ma-3100, a l’Ma-3400, a l’Ma-3410 i a l’Ma-3500. També va caure un arbre a la via, a la rotonda de Porto Pi de l’Ma-1.