Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El XL Encontre de Compositors uneix músics i mestres a l’escenari del Teatre Principal

El XL Encontre de Compositors uneix músics i mestres a l’escenari del Teatre Principal

(22/10/2019)

La vicepresidenta del Consell i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, ha presentat avui el XL Encontre de Compositors que organitza la Fundació ACA (Àrea de Creació Artística) acompanyada del coordinador i del dissenyador de l’esdeveniment, Antoni Rian i Jaume Reinés, respectivament. Aquesta edició s’encetarà amb un concert a la Sala Gran del Teatre Principal de Palma en què músics i els seus mestres compartiran escenari.

Segons ha explicat Busquets, el programa de l’Encontre inclou tres concerts: dia 28 d’octubre Els mestres dels professors, dia 19 de novembre El piano de la modernitat, i dia 30 de novembre Llumeneret blau, «tots d’un nivell altíssim».

La vicepresidenta ha agraït l’organització d’aquesta edició i de totes les anteriors perquè «en una terra com la nostra en què, a vegades, costa tant la continuïtat en els projectes i, especialment, en els projectes culturals, la tenacitat i la capacitat de sobreposar-se a dificultats de tot tipus que ha tingut és d'admirar».

 

Podeu descarregar el programa complet del XL Encontre de Compositors aquí

Talls de veu disponibles aquí