Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El vídeo «No pots viatjar però pots somiar» aconsegueix 2,8 milions de visualitzacions a les xarxes de promoció turística de Mallorca

El vídeo «No pots viatjar però pots somiar» aconsegueix 2,8 milions de visualitzacions a les xarxes de promoció turística de Mallorca

(15/04/2020)

Ha impactat principalment entre el públic espanyol, britànic, alemany i francès amb un gran èxit a Instagram

El pla d’actuació de Turisme per mantenir la marca Mallorca present entre els nostres principals mercats emissors durant aquest període d’emergència sanitària està rebent un excel·lent nivell de resposta per part del públic al qual s’ha enfocat.

El vídeo «No pots viatjar però pots somiar» ja ha aconseguit 2,8 milions de visualitzacions a les xarxes de promoció turística de Mallorca (@MallorcaTourism), amb un impacte especial a Espanya, Regne Unit, Alemanya i França. 

Per xarxes, Instagram és la que ha aconseguit un major nombre de visualitzacions, 1.792.153, principalment d’usuaris espanyols, francesos, britànics i alemanys.

Facebook ha estat el segon canal amb major seguiment del vídeo, amb un total de 923.653 visualitzacions que han impactat especialment entre el públic espanyol, seguit del francès, britànic, alemany i austríac.

YouTube se situa com a tercera xarxa en visualitzacions del vídeo, amb 50.865 visualitzacions fonamentalment realitzades per seguidors del Regne Unit, Suïssa i França.

Finalment, a Twitter s’han comptabilitzat 3.711 visualitzacions, tenint especial incidència a França, Alemanya, Regne Unit i Espanya.

Cal destacar que el vídeo també es va enviar a tota la base de dades de la Direcció Insular de Turisme i de la Fundació Mallorca Turisme, per la qual cosa l’audiovisual s’està difonent, a més a més, als seus canals i xarxes.  

 

Campanya promocional del Consell

L’objectiu de la campanya #SeeYouSoonMallorca en general i d’aquest vídeo en concret és transmetre un missatge d’optimisme i esperança davant la pandèmia provocada per la  COVID-19. Així, Mallorca vol establir llaços d’unió amb el seus mercats més fidels per tal de recordar que, una vegada hagi finalitzat aquesta etapa, l’illa tornarà a ser un lloc segur.

Des de l’inici de la crisi, el Departament de Turisme i Esports, a través de la Fundació Mallorca Turisme,  ha posat en marxa una bateria d’accions que, sota el lema #SeeYouSoonMallorca, volen fer arribar el missatge que tot anirà bé i insistir en la necessitat de ser responsables i respectar les mesures de control i confinament per tal de superar la pandèmia el millor i el més abans possible.

Per dur a terme aquesta estratègia s’estan fent servir tots els canals online amb els quals compta Mallorca per arribar arreu del món, fonamentalment les xarxes socials Instagram, Facebook, Twitter i Youtube, així com la web www.mallorca.es. També s’han creat eines per complementar aquestes vies de comunicació, com la web www.stayhomemallorca.com, que és l’eix per a propostes més interactives: per exemple, un concurs de selfies actualment en marxa per tal que, sempre des de ca seva, la gent pugui «somiar» Mallorca  i recordar l’illa. Al llarg dels propers dies es continuaran presentant noves accions per seguir dinamitzant i alleugerint aquests dies en els quals hem de romandre a casa.

Paral·lelament, el vídeo «No pots viatjar però pots somiar» s’ha adaptat a diferents formats per llançar una campanya publicitària en el mercat intern de la comunitat autònoma. D’aquesta manera, el Consell promou ja Mallorca com a destinació turística dintre de l’àmbit de les Illes Balears, tenint en compte que el turisme més proper, local i nacional serà, segons les previsions, el primer en començar a fluir.

 

Cooperació publicoprivada

Totes aquestes actuacions es presenten i coordinen amb el sector privat, amb el qual es mantenen reunions periòdiques, tant amb les diferents organitzacions i entitats, com a través del Consell Assessor de la Fundació Mallorca Turisme.

Mallorca ja prepara un pla d’actuació per impactar als mercats una vegada finalitzi l’estat d’alarma, tant a Espanya com a la resta de països, sempre tenint en compte que afrontarem nous reptes derivats de situacions noves amb les quals s’haurà de treballar.

Cal destacar que el Pla de promoció turística de Mallorca també està sent revisat per tal de tenir una adaptació adient a la conjuntura actual i estar preparats per aprofitar totes les oportunitats que puguin sorgir per reactivar la nostra primera indústria, sense mai perdre de vista la seguretat com a base de totes les actuacions que es duguin a terme.