Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Teatre Principal torna a programar Kelly donat el gran èxit de crítica i públic

El Teatre Principal torna a programar Kelly donat el gran èxit de crítica i públic

(06/04/2021)

L’obra de Rafa Gallego, dirigida per Sergi Belbel, es veurà el 29 i 30 de juny.

El Teatre Principal ha tornat a programar Kelly, original de Rafa Gallego i dirigida per Sergi Belbel, vist el gran èxit que va assolir durant les funcions programades per als dies 26, 27 i 28 de març.

D’aquesta manera, Kelly, una producció pròpia del Teatre Principal, tornarà a l’escenari de la Sala Gran els dies 29 i 30 de juny, ambdues funcions a les 19 hores.

Les entrades per a les noves funcions ja estan a la venda i poden ser adquirides tant a taquilla com al web www.teatreprincipal.com.

Cal recordar que les tres funcions del passat mes de març es varen omplir i que molta gent va expressar el desig de poder veure aquesta obra. La crítica especialitzada també va coincidir en destacar les virtuts tant del text de Rafa Gallego com de la posada en escena de Sergi Belbel i de la interpretació de les actrius.

Així, per exemple, Javier Matesanz a Fancultura diu: «el que millor funciona de Kelly [...] és el retrat humà d’aquestes cambreres de pis, que també tenen històries que contar i compartir. Només faltaria. Tot el repartiment sencer fa un treball excel•lent».

J.A. Mendiola a l’Ara Balears assegura que «cada situació, cada frase, cada circumstància, d’una credibilitat enorme, es converteixen en càrregues de profunditat que dinamiten totes les estructures d’aquesta organització, que incomprensiblement s’autodestrueix no sense primer fagocitar tot el teixit social que sustenta».

A més, també s’ha confirmat que Kelly es podrà veure al Teatre des Born de Ciutadella, el 25 de juny a les 20 hores, i que farà girà pels teatres de Mallorca durant la tardor de 2021 ja que alguns teatres han confirmat les actuacions i d’altres ho estan tancant aquests dies.

Kelly és una obra de Rafel Gallego, que es va gestar en una residència d’autor del Teatre Principal i en la qual dona veu a les cambreres de pis, un col•lectiu fins ara desconegut i silenciat, però que esdevé una peça clau en tot l’entramat de la indústria turística.

Dirigida per Sergi Belbel, Kelly està interpretada per Pat Aguiló, Eva Barceló, Alícia Garau, Lluqui Herrero, Núria Fiol i Xavi Núñez. A més, compta amb el vestuari de Pau Aulí, les músiques de Pere Campaner, els audiovisuals de Miquel Àngel Raió i l’escenografia de Max Glaenzel.