Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El patronat del Teatre Principal aprova el pla director de la direcció i un pressupost de 6 milions

El patronat del Teatre Principal aprova el pla director de la direcció i un pressupost de 6 milions

(10/12/2019)

La partida destinada a programació i activitats creix un 20% per a 2020

El patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma s'ha reunit avui dematí en una junta ordinària per, entre altres temes, aprovar el pressupost per a 2020 i donar el vistiplau al pla de direcció de Josep Ramon Cerdà.

El Teatre Principal disposarà durant l'any 2020 d'un pressupost de 6.311.252,17 euros, el que suposa un increment del 13,58% respecte a 2019. D'aquesta quantitat, 2.386.437,95 euros estaran destinats a programació i activitats, un 20% més que l'any anterior.

Així mateix, el patronat de la Fundació Teatre Principal de Palma ha aprovat el pla director elaborat per Josep R. Cerdà, director gerent, i Marta Ferré, adjunta a la direcció.

En aquest pla, la direcció del Teatre Principal, vol que el model de projecte artístic estigui basat en el compromís i acompanyament de la creació, per a què produccions i coproduccions siguin un referent dins i fora del nostre territori; una programació diversa i plural, de qualitat, de dins i fora del nostre territori; l'apropament a la ciutadania a través de projectes educatius, amb especial incidència en els joves; i una programació accessible i inclusiva, sensible a qüestions de diversitat i gènere.

En l'aspecte de gestió, el pla director de Cerdà i Ferré es basarà en la transparència i coherència amb gestió clara i eficient dels recursos, la comunicació fluida amb treballadors, sector i ciutadania, i la transparència en el control i fiscalització. Al mateix temps potenciarà un reforçament dels equips humans amb la reorganització i consolidació dels equips de feina i dotació d'eines i coneixements perquè, des del punt de vista de la gestió, el Teatre sigui més funcional i eficient i, principalment, proper: que el Teatre sempre pugui donar resposta a la necessitat de la ciutadania.