Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l'alimentació medieval amb un gran èxit de participació

El Museu de Mallorca tanca el cicle de conferències sobre l'alimentació medieval amb un gran èxit de participació

(24/10/2019)

La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets ha clausurat el cicle de conferències L'alimentació medieval a través dels tresors del Museu de Mallorca que ha tengut lloc al Museu de Mallorca durant el mes d'octubre amb un gran èxit de participació i l'aforament ple a totes les activitats (75 persones cadascuna).

Busquets ha destacat la importància d'activitats com aquesta "que ens permeten conèixer costums del nostre passat, que en molts de casos han arribat als nostres dies". Així mateix, ha destacat la "importància dels aliments com a part de la cultura dels diferents pobles i èpoques i també dels estris i els paraments de taula, que esdevenen art moltes vegades".

Les conferències, que han tengut lloc els dijous 10, 17 i 24 d'octubre al Museu de Mallorca, han estat impartides per Pau Alcover i han girat entorn d'aliments com el pa i el vi, carns, peixos i embotits i formatges.