Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell referma el seu compromís amb els programes públics d'ocupació laboral

El Consell referma el seu compromís amb els programes públics d'ocupació laboral

(09/10/2019)

La institució insular contractarà 52 persones mitjançant el programa SOIB Visibles

Durant una reunió celebrada avui entre la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, la institució insular s'ha compromès a continuar impulsant la contractació de treballadores i treballadors mitjançant els programes d'ocupació que gestiona el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB). D'aquesta manera, el Consell contractarà un total de 52 persones mitjançant el programa SOIB Visibles 2019 que tramita el Govern de les Illes Balears. Aquesta setmana es faran públiques les ofertes de feina disponibles al web del SOIB, i els nous treballadors i treballadores s'incorporaran als diferents departaments i organismes autònoms del Consell a finals de novembre, amb un contracte de sis mesos de durada per executar obres o serveis d'interès social arreu de Mallorca. Aquest programa d'ocupació al Consell el coordina el Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local.


El Departament que més places oferirà és el de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, amb 25, de les quals 17 són per a l'àrea de Patrimoni. En el cas de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, s'ofereixen llocs de feina per a 16 persones. Per la seva banda, la direcció insular de Cooperació Local i Caça compta amb sis vacants per aquest programa (una d'elles al Servei de Caça). El Departament d'Hisenda i Funció Pública contractarà quatre persones i Sostenibilitat i Medi Ambient, una.


Poden optar a les ofertes les persones que hagin estat aturades durant, almenys, un any en els darrers 18 mesos i que siguin majors de 30 anys (amb preferència els majors de 45 anys). Precisament, és la primera vegada que aquest programa està disponible per a les persones menors de 35 anys. El Programa SOIB Visibles és cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE) i en aquesta convocatòria destina una subvenció de 381.178€ al Consell de Mallorca.


Cal recordar que el pròxim 14 de novembre, els 21 treballadors i treballadores del programa SOIB Joves Qualificats (per a majors de 18 anys i menors de 30) finalitzaran els seus contractes després d'un any a diferents departaments del Consell de Mallorca.

A la reunió mantinguda avui també hi han assistit el director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, i la directora insular de Coordinació, Margalida Amorós.