Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell presenta el WoW Mallorca a la World Travel Market de Londres

El Consell presenta el WoW Mallorca a la World Travel Market de Londres

(07/11/2016)

El conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, ha presentat el vídeo promocional del WoW Mallorca. Camins de Cultura que pretén oferir un producte de qualitat que permeti fugir de la temporada alta.

El WoW Mallorca. Camins de Cultura ja ha aterrat a Londres i ha estat presentat pel conseller d’Economia i Hisenda, Cosme Bonet, a la fira de turisme internacional World Travel Market. A Bonet, l’ha acompanyat la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, qui ha explicat que la serra de Tramuntana és una altra opció per al turisme d’hivern que cerca uns visitants més respectuosos amb l’entorn. També hi han assistit la directora insular de Turisme, Promoció Econòmica i Artesania, Paula Ginard, i la directora de la Fundació Casa Museu, Carme Castells.

Bonet ha afirmat que “Mallorca és coneguda per ser un destí de clima i paisatges privilegiats, però que és molt més que sol i platja. La nostra illa ofereix molts atractius per al turisme d’hivern: gastronomia, patrimoni i cultural”. A més, ha afegit que “amb la intenció d’oferir una nova manera de gaudir de Mallorca, feim feina en la creació d’una àmplia gama de rutes culturals”.

El conseller ha convidat als britànics a “visitar la Mallorca autèntica, aquella que varen conèixer il·lustres visitants, que venguins a conèixer els seus secrets i aquells llocs que fascinares a destacats personatges del passat”. A continuació, s’ha projectat el vídeo promocional del Wow Mallorca. Camins de Cultura (vídeo: https://vimeo.com/189997422)

Pel que fa a la serra de Tramuntana, la consellera Garrido ha afirmat que la Serra “és una joia geogràfica, paisatgística i culturalment, que és Patrimoni de la Humanitat des del 2011”. La Serra ofereix moltes opcions de turisme de naturalesa, esportiu i també cultural.

A més, “el seu patrimoni gastronòmic té gust a mar i muntanya. Els pobles de la serra de Tramuntana són grans embaixadors de l’autèntica cuina mallorquina que sap conjugar els productes de la terra”.

Demà, els representants mallorquins seguiran amb la seva tasca per la World Travel Market a Londres.