Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell participarà en l’organització d'una mostra de cuina de Mallorca

El Consell participarà en l’organització d'una mostra de cuina de Mallorca

(21/04/2022)

L’esdeveniment promocionarà l’illa com a destí turístic gastronòmic i, alhora, dinamitzarà el sector de la restauració i dels proveïdors locals.

El Ple del Consell de Mallorca ha aprovat per unanimitat concedir una subvenció nominativa de 90.000 euros a l’Associació Cafeteries, Bars i Restaurants per a l’organització de la Mostra de Cuina de Mallorca 2022. La Fundació Mallorca Turisme concedirà l’ajuda i tramitarà el conveni regulador, amb la finalitat de contribuir a aquest projecte que promocionarà l’illa com a destinació gastronòmica, un segment turístic estratègic.

Així, la Mostra serà una oportunitat per donar a conèixer la gastronomia i el producte de Mallorca als visitants i a aquelles persones interessades de fora de l’illa. Serà, per tant, una activitat d’interès turístic i, alhora, una promoció en el mercat nacional i internacional.

La institució insular considera la gastronomia un valor afegit a la multitud d’ofertes que presenta el destí Mallorca, que a més és un producte desestacionalitzador del turisme i que fomenta el nexe d’unió entre productors i restauradors.

A més a més, la Mostra servirà també per donar força al sector de la restauració i proveïdors d’aquest sector, que han estat afectats primer per les restriccions per fer front a la covid i ara per la pujada de preus de les matèries primeres i de l’energia. Entra, per tant, dins la competència de la Fundació quant a la reactivació econòmica de Mallorca.