Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell inverteix 355.000 euros en la millora d’Alaró

El Consell inverteix 355.000 euros en la millora d’Alaró

(29/01/2019)

L'Ajuntament d’Alaró ha dut a terme diferents actuacions de millora al municipi gràcies als 355.001,76 euros que el Consell de Mallorca, a través del Departament de Desenvolupament Local, ha invertit. Aquests diners procedeixen dels diferents Plans de subvencions que la institució insular té en marxa.

Entre els projectes iniciats dins el Pla Especial d'inversions de competència municipal es troben la renovació de les xarxes d'abastament i clavegueram dels carrers Ermità Mir i Llorenç Rosselló i l’adquisició d’una agranadora. Aquests projectes han comptat amb una inversió de 150.000,00 euros.

Per aquest motiu, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font; i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat les obres acompanyats pel batle del municipi, Guillem Balboa i la regidora i directora insular de Política Lingüística, Aina Sastre. Durant la visita, Balboa ha explicat als representants del Consell que "des de l'ajuntament seguim fent inversions concretes i petites amb l'objectiu donar solucions als problemes que més pateixen els habitants d’Alaró".

Alaró també ha rebut una subvenció per valor de 28.272 euros per a la millora de l'eficiència energètica de l’enllumenat públic dels principals carrers del municipi.