Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell impulsa polítiques actives de joventut a través d'ajudes als municipis per un valor total de 350.0000 euros

El Consell impulsa polítiques actives de joventut a través d'ajudes als municipis per un valor total de 350.0000 euros

(01/07/2022)

El conseller Jaume Alzamora i el director insular de Joventut, Àlex Segura, han signat avui a Costitx el darrer conveni municipal que ja inclou a 44 municipis.

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, departament al qual hi ha adscrita la direcció insular de Joventut, ha signat avui a Costitx el darrer dels 44 convenis per impulsar actuacions per al jovent com ara campanyes i projectes de dinamització juvenil o la contractació de professionals de joventut. Acompanyat pel director insular, Àlex Segura, han ratificat el conveni amb el batle, Antoni Salas.

Segons Alzamora, aquests convenis permeten "impulsar els serveis de dinamització juvenil i els plans locals de joventut que són l'eina bàsica que tenim dels municipis per dur endavant aquelles polítiques locals que són d'interès per a les persones joves de Mallorca".

Segura, per la seva banda, ha destacat que amb aquest conveni ja en son 44 els ajuntaments adherits al programa del Consell. "Hem aconseguit arribar a cada racó de Mallorca, teixint una xarxa municipal amb programes, activitats i iniciatives adreçades al jovent".