Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca se suma al viatje a l’Índia organitzat per la CAEB en el marc de l’Aliança empresarial contra la pobresa extrema

El Consell de Mallorca se suma al viatje a l’Índia organitzat per la CAEB en el marc de l’Aliança empresarial contra la pobresa extrema

(06/02/2019)

Es tracta d’una oportunitat per a què les empreses desenvolupin el vessant social, tenguin un paper actiu en la millora de la societat i coneguin els diferents programes en què poden col·laborar en els àmbits de l’educació, la sanitat, la dona, l’hàbitat, l’ecologia i les persones amb discapacitat.

El Consell de Mallorca, representat per la directora insular d’Hisenda, Pressuposts i Projectes, Cristina Ballester, s’ha sumat al viatge a l’Índia que ha organitzat la Confederació d’Associacions Empresarials de Balears (CAEB), en el marc de l’Aliança empresarial contra la pobresa extrema que va crear la Confederació.

Aquest segon viatge d’empresaris al sud de l’Índia es fa en col·laboració amb la Fundació Vicent Ferrer (FVF), com una oportunitat perquè les empreses desenvolupin el vessant social, tenguin un paper actiu en la millora de la societat i de l’entorn que ens envolta, i coneguin els diferents programes en què poden col·laborar en els àmbits de l’educació, la sanitat, la dona, l’hàbitat, l’ecologia i les persones amb discapacitat.

S’ha programat durant aquest viatge una dinàmica de grup organitzada per la FVF, amb la col·laboració del Consell, per divulgar la responsabilitat social i els objectius de desenvolupament sostenible. Aquest viatge es converteix en un espai de networking sobre les iniciatives ja engegades per l’Oficina de Responsabilitat Social, de la qual Ballester és la directora i, sobre possibles noves línies d’actuació.

En el context d’aquesta convocatòria, el Consell col·labora amb la CAEB en la campanya de difusió en mitjans de comunicació escrits, digitals i audiovisuals d’un dels programes desenvolupats per la CAEB en matèria de responsabilitat social empresarial: l’Aliança contra la pobresa extrema. Un dels objectius d’aquest programa és compartir coneixements i experiències en RSC, i crear sinergies positives en -i entre- les entitats que hi participen.