Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca ha posat en marxa el programa SOIB Reactiva 2021, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la covid o aturats de llarga durada

El Consell de Mallorca ha posat en marxa el programa SOIB Reactiva 2021, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la covid o aturats de llarga durada

(29/03/2022)

El Consell de Mallorca contractarà per un període de sis mesos 103 persones provinents del programa SOIB Reactiva 2021 adreçat a persones desocupades a causa de la crisi econòmica per la covid-19 o aturats de llarga durada. El passat dia 22 de febrer s’incorporaren un grup de 53 persones, de la línia 1, per a menors de 30 anys i la Línia 3 per a majors de 30 anys.

L'objectiu que té aquest programa és que els beneficiaris puguin mantenir les seves habilitats competencials i també que la feina pugui permetre la seva requalificació professional.

«El Consell en moments complicats com el que ha generat aquesta crisi sanitària fa feina per donar resposta a les necessitats d'homes i dones que es troben en una situació de desocupació», ha assenyalat el conseller de Presidència, Javier de Juan, qui ha valorat molt positivament la col•laboració amb el Govern de les Illes Balears per possibilitar la incorporació d'aquestes persones a la institució.

El Govern de les Illes Balears aporta aproximadament 990.000 euros per dur a terme aquest programa, mentre que el Consell de Mallorca n’aporta 170.000.

El programa SOIB Reactiva 2021, que forma part del Pla de xoc per a l’ocupació com a resultat de la crisi sanitària de la covid-19, el qual, a la vegada, forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu i la conferència sectorial.

Podeu consultar la nota de premsa fent clic aquí.