Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca guarda un minut de silenci en condemna de l’assassinat masclista ocorregut a Eivissa

El Consell de Mallorca guarda un minut de silenci en condemna de l’assassinat masclista ocorregut a Eivissa

(04/06/2021)

La presidenta Cladera secunda la mostra de dol davant de el Consolat de Mar.

Aquest dematí a les 12.00 hores s’ha guardat un minut de silenci a totes les seus del Consell de Mallorca en senyal de dol i repulsa per condemnar l'assassinat masclista a un hotel de la Platja d'en Bossa, a Eivissa. La presidenta Catalina Cladera s’ha sumat a la mostra de dol que s’ha realitzat al Consolat de Mar.

Les diferents autoritats i treballadors de la institució insular s’han reunit a les portes de les diferents seus (Palau del Consell, Llar de la Infància, a la Llar de la Joventut, seu de l’IMAS, la Misericòrdia, Sant Ferran) per guardar un minut de silenci en condemna del crim.

Es tracta del tercer assassinat per violències masclistes registrat enguany a les Illes Balears, només tres setmanes després del crim ocorregut a sa Pobla. La jove assassinada es converteix en la víctima número 1.094 a tot l'Estat des de l'any 2003, i en el que portem d’any 14 dones han estat assassinades.

El Consell torna a expressar el seu absolut rebuig a qualsevol atac als drets i llibertats de les dones i es reafirma en el seu compromís per lluitar contra aquesta xacra social i treballar amb tota la societat per construir una Mallorca lliure de violències masclistes.

La institució insular recorda que hi ha disposició de les dones víctimes de violències masclistes diversos serveis i telèfons d’atenció, entre ells, el del servei d’atenció a les dones i víctimes de violències masclistes del Consell, el 971 598205; el d’emergències 112, el 24 hores d’atenció 016, i el telèfon de l’IBDona.