Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca fomenta la contractació de persones en risc d'exclusió

El Consell de Mallorca fomenta la contractació de persones en risc d'exclusió

(15/02/2018)

Les concessionàries de la institució mantenen el compromís amb la Fundació Deixalles. Aquesta setmana tres noves persones s’incorporaran a TIRME.

Tres noves persones s'incorporen aquesta setmana a la plantilla de TIRME per fer feina a la Planta de Selecció d'Envasos Lleugers. Amb aquestes incorporacions, ara per ara, en són 13 els operaris en actiu que han pogut reiniciar la seva vida laboral gràcies als acords de col·laboració que a tres bandes mantenen, Consell, Deixalles i les empreses concessionàries. Es tracta d'un acord que té l'objectiu de millorar les condicions de vida de les persones més vulnerables. De fet, la idea de tots els programes que estan en marxa passa per posar en marxa solucions pràctiques a favor de les persones més desfavorides.

Avui, el president del Consell, i les conselleres de Benestar i Medi Ambient, Margalida Puigserver i Sandra Espeja, s'han reunit amb representants de la fundació Deixalles. Durant la trobada han acordat mantenir els acords existents i explorar noves vies per visibilitzar la feina feta en el marc de les polítiques de foment d'ocupació de persones en risc d'exclusió. Segons el president Miquel Ensenyat "aquests programes permeten a les persones amb grans dificultats d'inserció laboral, la possibilitat de millorar la seva empleabilitat i afrontar amb garanties les oportunitats laborals que puguin tenir a partir d'ara".