Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca estrena nou web

El Consell de Mallorca estrena nou web

(27/09/2018)

La Direcció Insular de Modernització i Innovació presenta el lloc web, www.conselldemallorca.cat que, a partir d’avui, representarà l’entitat local a la xarxa.

El Consell Insular de Mallorca estrena nou lloc web, un projecte transversal que té l’objectiu primer d’apropar la institució a la ciutadania. 

El projecte del nou web implica un canvi tant de disseny com d’estratègia de continguts. La societat reclama instruments ràpids amb continguts actualitzats i molt visuals. Per aquest motiu, s’ha optat per donar un gir a l’eina web del Consell, dotant-la d’una nova estructura i distribució dels continguts, perquè es trobin intuïtivament. En definitiva, s’ha intentat posar la mirada en l’usuari final: la ciutadania. 

Aquesta mirada cap a la ciutadania ens ha conduit cap a una ordenació diferent dels continguts, per temes i àrees temàtiques (Ciutadania i serveis públics, Cultura i patrimoni, Esports i joventut, Economia i treball, Medi Ambient i Urbanisme i Territori) també a la creació de criteris corporatius per seleccionar els temes que esdevenen en microllocs per la seva entitat i rellevància (Caminsdepedra, Joventut, Bombers, Smart Mallorca, etc.)  , així com a l’hora de publicar els articles de nova creació. 

Tot això, sense obviar l’usuari intern, que comptarà amb una nova eina, moderna i àgil, i amb la formació i el seguiment necessari perquè la transició sigui el més còmoda possible. 

Es tracta d’una transformació del web del Consell en una eina activa de comunicació, d’informació i de servei, de la qual es vol destacar la usabilitat i adaptabilitat a qualsevol dispositiu electrònic, així com l’adequació a la normativa d’accessibilitat vigent.

Aquesta nova eina de servei a la ciutadania, la presentà ahir al Consell Executiu la consellera de Modernització i Funció Pública, Carmen Palomino.


Podeu visitar-la a: www.conselldemallorca.cat