Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell de Mallorca contractarà 128 persones a través del SOIB Reactiva 2021, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la COVID o aturats de llarga durada

El Consell de Mallorca contractarà 128 persones a través del SOIB Reactiva 2021, un programa adreçat a persones desocupades per la crisi arran la COVID o aturats de llarga durada

(10/12/2021)

A l'IMAS hi faran feina 25 persones i la resta a diferents departaments i organismes de la institució.

El Consell de Mallorca contractarà més de 128 persones provinents del programa SOIB Reactiva 2021 adreçat a persones desocupades a causa de la crisi econòmica per la COVID 19 o aturats de llarga durada. L'objectiu que té aquest programa és que els beneficiaris puguin mantenir les seves habilitats competencials i també que la feina pugui permetre la seva requalificació professional.

"El Consell en moments complicats com el que ha generat aquesta crisi sanitària fa feina per donar resposta a les necessitats d'homes i dones que es troben en una situació de desocupació", ha assenyalat el conseller de Presidència Javier de Juan, qui ha valorat molt positivament la col•laboració amb el Govern per possibilitar la incorporació d'aquestes persones a la institució.

D'altra banda, de Juan ha destacat que una part important de les persones que faran feina al  Consell de Mallorca durant els pròxims mesos s'incorporaran a l'IMAS, un organisme que des de l'inici de la pandèmia treballa intensament per atendre les necessitats bàsiques de la població de Mallorca. En concret a l'Institut Mallorquí d'Afers Socials faran feina 25 persones i a la resta del Consell 103.

El Govern aporta 1,157 milions d’euros per dur a terme aquest programa, mentre que el Consell de Mallorca aporta 170 mil.

El programa SOIB Reactiva 2021 que forma part del Pla de xoc per a l’ocupació com a resultat de la crisi sanitària de la COVID-19, el qual, a la vegada, forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears, està promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc   dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020 i per fons de l’Estat a través de la Conferència Sectorial d’ocupació i Assumptes Laborals.