Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell de Mallorca col·labora en la campanya informativa de vehicles de lloguer i drets dels consumidors

El Consell de Mallorca col·labora en la campanya informativa de vehicles de lloguer i drets dels consumidors

(18/08/2016)

El conseller del Departament d’Economia i Hisenda Cosme Bonet ha presentat la difusió a les oficines turístiques del Consell de Mallorca d’aquesta campanya impulsada per la Direcció General de Consum del Govern de les Illes Balears

El Departament d’Economia i Hisenda del Consell de Mallorca col·labora amb la campanya de cotxes de lloguer i drets dels consumidors que impulsa el Govern de les Illes Balears.

 

Concretament, el Consell farà difusió d’aquesta campanya de la Direcció General de Consum mitjançant les seves oficines a l’Aeroport de Son Santjoan, al port de Palma i a la Plaça de la Reina.. Són cartells i fullets, editats en quatre idiomes, amb els quals es vol informar els consumidors, tant si són turistes com residents, dels seus drets durant les diferents etapes del lloguer d’un vehicle —reserva, recollida, ús i retorn. Així mateix, es donen consells per evitar abusos i per tenir una experiència satisfactòria.

 

Aquesta col·laboració ha estat presentada pel conseller d’Economia i Hisenda Cosme Bonet i el director general de Consum Xisco Dalmau a l’Oficina d’Informació Turística que el Consell de Mallorca disposa a l’aeroport. Només durant el mes de juny, aquest espai va rebre més de 34.600 consultes.

 

Segons ha declarat el conseller Cosme Bonet “els cotxes de lloguer són un dels sectors que històricament i per això hem format aquesta aliança entre institucions i el sector per lluitar contra els abusos i vetlar pels drets dels consumidors”. Bonet ha afegit que “iniciatives com aquestes afavoreixen la imatge turística de Mallorca i per això en un futur pensam que, a més de les oficines turístiques del Consell, també es podrien afegir les que disposen els ajuntaments”.