Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El Consell col·labora amb la XXIX Playa de Palma Challenge Ciclista Mallorca

El Consell col·labora amb la XXIX Playa de Palma Challenge Ciclista Mallorca

(27/01/2020)

La presidenta Catalina Cladera ha participat avui en la presentació de la XXIX Playa de Palma Challenge Ciclista Mallorca, que es disputarà entre els dies 30 de gener i 2 de febrer i és la primera prova del calendari ciclista europeu. En representació del Consell de Mallorca també hi ha assistit el conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra. Hi eren presents la presidenta del Govern, Francina Armengol; la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago; el director d’Unisport, Manuel Hernández; els batles i regidors dels municipis que participen en el recorregut; i els ciclistes Enric Mas i Albert Torres, i el director de Movistar Team Eusebio Unzue.

El Consell de Mallorca col·labora amb la Challenge Ciclista Mallorca des dels Departaments de Turisme i Esports (a través de la Fundació Mallorca Turisme), Mobilitat i Infraestructures, i Territori (a través del Consorci Serra de Tramuntana). A més, la Direcció Insular d'Esports organitza la VI Challenge en Edat Escolar, que se celebra el 2 de febrer dins de la darrera etapa de la Challenge Ciclista Mallorca.

En el seu torn de paraula, la presidenta Cladera ha destacat la promoció de l’illa que s’aconsegueix a través d’aquest esdeveniment, des del punt de vista del turisme però també de l’esport. Així, ha afirmat que “els vint-i-nou anys de Challenge Ciclista Mallorca ha contribuït molt en el cicloturisme a la nostra illa”. En la mateixa línia, ha dit que es tracta d’una competició esportiva que és tot un referent internacional dins el món del ciclisme, en la qual participam activament i “des del Consell ens comprometem a donar-hi suport”.

Precisament, el cicloturisme en particular és un dels esports que més han crescut a la nostra illa als darrers anys. Per això, Cladera ha assenyalat: “només cal circular per les carreteres i vies veïnals de Mallorca per veure que el ciclisme s’ha convertit a la nostra illa en molt més que un esport: és una passió que practiquen milers de persones. A més, a la nostra illa tenim unes condicions immillorables per a la pràctica del ciclisme durant pràcticament tot l’any”.

Cladera ha aprofitat per posar en relleu el projecte de rutes cicloturístiques que du a terme el Consell i que suposa un avenç per a la seguretat i la pràctica d’aquesta activitat.

Els recorreguts d’aquesta edició seran els següents:

Trofeus Playa de Palma Challenge Ciclista Mallorca 2020

1r Trofeu Ses Salines — Felanitx  170,7 kilòmetres.

2n Trofeu Serra de Tramuntana  Sóller — Deià  140,1 kilòmetres.

3r Trofeu  Pollença — Port d’Andratx  168,9 kilòmetres.

4t Trofeu  Playa de Palma — Palma  159,6 kilòmetres.

Vídeos

Presentació Challenge 2020