Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere El canvi de normativa sanitària permet ampliar la cabuda del Teatre Principal

El canvi de normativa sanitària permet ampliar la cabuda del Teatre Principal

(25/05/2021)

Yolanda Auyanet substitueix Sae-Kyung Rim, que pateix una afecció bucal, en el paper de Leonora a Il trovatore

Els canvis en la nova normativa sanitària publicada al BOIB dia 22 de maig permet ampliar la cabuda dels teatres i auditoris fins a 2/3 parts de la seva capacitat. D’aquesta manera, el Teatre Principal podrà acollir més públic, un canvi que afecta especialment les localitats de les llotges. Ara, els espectadors que disposin d’una entrada de llotja per a alguna de les funcions de l'òpera Il Trovatore,  tenen la possibilitat de comprar més entrades per a la mateixa llotja, sempre que vagin destinades a persones del mateix nucli de convivència. Aquesta compra haurà de fer-se directament a taquilla, en els horaris establerts, com a molt tard dues hores abans de l'inici de cada funció.

Per altra banda, el Teatre Principal estrenarà demà 26 de maig l’òpera Il trovatore, de Giuseppe Verdi, amb un canvi de darrera hora en els papers solistes. La soprano Yolanda Auyanet interpretarà el paper de Leonora en lloc de la coreana Sae-Kyung Rim, que, a causa d’una afecció bucal, no podrà participar en la producció tal com estava previst inicialment.

Amb Il trovatore, el Teatre Principal posarà el punt final a la 35ª Temporada d’Òpera del Teatre Principal. A més de la funció de demà (19 hores), també es podrà veure divendres 28 (19 hores) i diumenge (18 hores).

Amb la direcció escènica i escenografia de Marta Eguilior i la direcció musical de Matteo Beltrami, en una producció escènica del Teatro Villamarta de Jerez, aquesta òpera interpretada per Àngel Òdena, Yolanda Auyanet (que substitueix Sae-Kyung Rim), Nino Surguladze, Angelo Villari, Manuel Fuentes, Marga Cloquell i Joan Gabriel Riera, en els principals papers. A més compta amb el disseny de vestuari de Jesús Ruiz, la il·luminació i videoprojeccions de Daniel Bernués i la coreografia d’Inma Sáenz. El Cor del Teatre Principal i l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears completen l’equip artístic d’aquesta producció.