Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Doménica, de Vicka Duran, torna a la Sala Petita del Teatre Principal

Doménica, de Vicka Duran, torna a la Sala Petita del Teatre Principal

(20/06/2017)

L’actriu i directora mallorquina fa teatre dins el teatre en aquesta obra, que acollirà aquest proper cap de setmana la Sala Petita del Teatre Principal de Palma.

La Sala Petita del Teatre Principal de Palma acollirà el proper cap de setmana tres funcions del muntatge teatral Doménica, original de l’actriu i directora mallorquina Vicka Duran, que la temporada passada ja va registrar un gran èxit de públic.

 

La primera de les funcions serà el 22 de juny a les 20 hores i es tracta d’una representació especialment adreçada al públic jove i per això s’ha establert un preu de 5 euros per a menors de 25 anys.

 

Les altres dues funcions seran el dissabte 24 de juny, a les 20 hores, i el diumenge 25 a les 19 hores.

 

Doménica és una obra concebuda com a experiència poètica i on es juga amb el teatre dins el teatre. En tota l’obra hi ha una ambigüitat calculada, on els personatges, dirigits en directe per Vicka Duran, immersos en la necessitat humana de trobar respostes seran conduits per Doménica cap a la conclusió final.

 

Duran va concebre aquesta obra el 2014, després de visitar al Museu del Prado una exposició de Doménikos Thetokópoulos “El Greco”. En els llenços del pintor hi va anar trobant les preguntes i respostes, unes i altres mai unívoques, que més tard desembocaren en l’obra actual.