Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Ariany i Sant Joan reben ajudes del Consell de Mallorca per valor d’1,1 milions d’euros

Ariany i Sant Joan reben ajudes del Consell de Mallorca per valor d’1,1 milions d’euros

(18/05/2017)

El conseller Joan Font ha visitat les obres que ambdós municipis estan executant i que han suposat una inversió de 1.156.000 euros per part de la institució insular.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, visità ahir els municipis d’Ariany i Sant Joan amb l'objectiu de conèixer de primera mà el desenvolupament dels diferents projectes que el Consell de Mallorca ha subvencionat durant el 2016 a ambdós municipis i que han suposat una inversió d’1.156.001,21 euros per part de la institució insular, dels quals 560.654,04 s’han destinat a Ariany, i 595.347,17 a Sant Joan.

 

En el cas d’Ariany, el seu batle, Joan Ribot, exposà al conseller insular els projectes que executarà l’ajuntament a través del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, que consisteixen en un projecte de millora i embelliment del carrer Sol, i un altre de millora de la zona educativa i esportiva del municipi.

 

Respecte a les obres executades a través del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017, Ariany durà a terme un projecte d'instal·lació fotovoltaica i punts de recàrrega de vehicles elèctrics, el qual suposarà una inversió de 216.854,04 euros.

 

A més, Ariany ha pogut adquirir una furgoneta totalment elèctrica per a tasques de la brigada municipal, valorada en 30.000 euros; ha fet front a despeses corrents per valor de 52.000 euros; i ha instal·lat nous hidrants i n’ha adequat de ja existents, una millora que ha suposat una inversió de 21.800 euros per part del Consell de Mallorca.

 

En el cas de Sant Joan, el responsable del Departament de Desenvolupament Local fou rebut pel batle Francesc Mestre, i visitaren les obres de millora de la xarxa d'aigua potable i de pavimentació del carrer Solanda, les de rehabilitació de les façanes del pati nord de la Casa de Cultura, i les d’eliminació de barreres arquitectòniques al local de la tercera edat de Sant Joan, totes elles del Pla Especial d’Inversions Financerament Sostenibles 2016-2017.

 

Pel que fa a les obres del Pla Especial d’Inversions 2016-2017, Sant Joan ha apostat per dur a terme el canvi de teulada per a la rehabilitació de la Casa de Cultura per a l’Escoleta Infantil i l’Escola de Música, i un projecte d'activitat innòcua d'un local destinat a instal·lació de càmera per a exposició de difunts. A més, el municipi del Pla de Mallorca ha adquirit una furgoneta cent per cent elèctrica, i ha pogut fer front a factures de despeses corrents de 2016 per valor de 52.000 euros.