Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Aquest cap de setmana es disputa el 64è Gran Premi Manacor de trot

Aquest cap de setmana es disputa el 64è Gran Premi Manacor de trot

(10/06/2022)

S’espera una cursa històrica, en la qual es poden batre els rècords de Manacor.

Arriba un dels premis hípics amb més història de les Illes Balears i, sens dubte, el més esperat i important del llevant mallorquí. El 64è Gran Premi Manacor se celebra aquest cap de setmana a l’Hipòdrom de Manacor amb un jornada doble.

Com a cada edició, hi assistirà la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, que estarà acompanyada pel president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, Lluís Socias, i pel president de la Federació Balear de Trot, Juan Llabata.

La gran festa del trot començarà dissabte, 11 de juny, a les 16.30 hores, amb el Gran Premi Manacor de minitrot. A partir de les 17 hores, començarà la jornada amb deu curses, de les quals hem de destacar les del Premi Artà i el Premi Felanitx.

Pel que fa a diumenge, 12 de juny, la jornada s’iniciarà a les 16.40 hores, amb un total de vuit curses, entre les quals destaca la del Premi Cala Rajada. Ara bé, el moment més esperat arribarà amb el Gran Premi Manacor 2022, que enguany repartirà 18.000 € en premis: a les 18.20 hores, hi haurà la desfilada dels participants i, a les 18:40 hores, l’anhelada cursa, en què haurem d’esperar els 2.375 metres de recorregut per saber el nom del guanyador del preuat trofeu.

Aviat sabrem si es compleixen els pronòstics i tornam a tenir un gran premi de rècord. Hem de recordar que la generació ‘I’, que és la que competeix enguany, és una de les més ràpides dels darrers anys.