Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Alemanya i Bèlgica, enclavament de les cites internacionals de la FMT en la primera quinzena de febrer

Alemanya i Bèlgica, enclavament de les cites internacionals de la FMT en la primera quinzena de febrer

(07/02/2019)

A la fira Reisen d’Hamburg es compta amb un estand propi al qual hi participen 10 coexpositors

La Fundació Mallorca Turisme està present, aquesta primera quinzena de febrer, a tres fires internacionals centrades en dos mercats: Bèlgica i Alemanya.
Entre el 6 i el 10 d’aquest mes es participa a la Reisen d’Hamburg, amb estand propi i acompanyat de 10 coexpositors: Cala Ratjada, Font de Sa Cala, Canyamel, Cala Mesquida i Capdepera; Cala Millor; Ajuntament de Llucmajor; Alcúdia Mallorca; Ajuntament de Pollença; VisitSoller; Grupotel; Garden Hotels; Hoteles Pabisa; Prinsotel.

La Reisen és una de les fires més importants d’Alemanya. Dirigida al públic general, també inclou espais per determinats productes com ara cicloturisme, caravanes i càmping.

Així mateix, des d’avui dia 7 i fins al 10 de febrer la marca Mallorca també hi és present al Salon de Vacances de Brusel·les, com a coexpositor a l’estand de Turespaña. L’encontre està obert al consumidor final. 

Per altra banda, el 2 i 3 de febrer es va prendre part a Fiets & Wandelbeurs, a la ciutat belga de Gante. En aquest encontre, dirigit al consumidor final i centrat en l’oferta de senderisme i cicloturisme, Mallorca ha format part de l’estand de Turespaña. 

En aquesta cita s’ha percebut una extraordinària resposta per part del públic belga, el qual es va mostrar especialment coneixedor en la nostra oferta de turisme actiu i interessat en les darreres tendències relatives a aquest tipus de producte.