Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

La Mallorca Film Commission edita un movie map de la sèrie de BBC  The Mallorca Files

La Mallorca Film Commission edita un movie map de la sèrie de BBC  The Mallorca Files

(09/01/2021)

L’objectiu és reforçar l’impacte d’aquesta ficció policíaca que ha tingut una audiència de més de sis milions d’espectadors en la primera temporada

Les coves del Drac, la serra de Tramuntana o les àrees naturals de l’interior de Mallorca són alguns dels escenaris on s’emmarca la sèrie de BBC Mallorca  Files i que estan perfectament identificats i relacionats en el movie map que ha editat la Mallorca Film Commission.

És un recull on es poden trobar les principals localitzacions on s’han rodat els setze capítols de la sèrie, deu de la primera temporada i sis de la segona. A més de la localització, el mapa ofereix una sinopsi de cada capítol i els llocs destacats on es desenvolupa.

L’objectiu és reforçar l’impacte promocional que aquesta sèrie, emesa a BBC One Daytime i a BBC iPlayer, ha tingut en la primera temporada amb una audiència de més de sis milions d’espectadors. 

S’han editat 1.00 exemplars del movie map en castellà i altres 1.000 en anglès.

A punt la segona temporada i la filmació de la tercera 

Aquesta ficció policíaca presenta la segona temporada amb casos nous per resoldre basats en trames que es desenvolupen a la nostra illa. Així mateix, ja està en marxa la filmació de la tercera temporada.

La sèrie, coproduïda per Cosmopolitan Pictures/Clerkenwell Films per a la BBC, torna a les pantalles a principi de febrer amb trames noves en un paisatge encara més espectacular, gràcies a l’àmplia varietat paisatgística de Mallorca així com al gran potencial en infraestructura per desenvolupar projectes audiovisuals a l’illa al qual dona suport la Fundació Mallorca Turisme. 

El 12 de gener, preestrena de la sèrie a la Royal Television Society

La Royal Television Society emetrà la preestrena en exclusiva de la segona temporada de la sèrie britànica dimarts que ve, 12 de gener, a les 13 hores. L’esdeveniment en línia, presentat per la periodista i crítica de televisió Emma Bullimore, mostrarà als espectadors les claus dels sis capítols que formen la segona part del drama policíac filmat a Mallorca, i inclourà una sessió de preguntes i respostes en les quals participaran diversos membres de l’elenc d’actors, com Elen Rhys (DC Miranda Blake) i Julian Looman (DC Max Winter), juntament amb Dan Sefton, escriptor principal, Helen Munson de BBC Daytime i Pedro Barbadillo, director de la Mallorca Film Commission.

Totes les persones interessades a seguir aquesta preestrena mundial ho poden fer amb inscripció prèvia, mitjançant l’enllaç: https://rts.org.uk/event/mallorca-files-preview-and-qa