Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Patrimoni impulsa unes Jornades d’Estudis Sonors

Patrimoni impulsa unes Jornades d’Estudis Sonors

(16/12/2020)

La Direcció Insular de Patrimoni impulsa unes Jornades d’Estudis Sonors que tendran lloc entre el 18 de desembre a dia 30 de gener. Totes les activitats es faran en línia i algunes es podran seguir presencialment, amb totes les mesures de seguretat necessàries amb motiu de la pandèmia. 

Les Jornades estan coordinades per Bàrbara Duran i Txema González, i les inscripcions poden fer-se sense límit de data a patrimonisonor@gmail.com i al telèfon 971219818.

Els especialistes convidats són Manel Delgado, Gabriel Bibiloni i M. M. Gelabert, que parlaran de fonètica mallorquina; B. Duran de mapes sonors personals i Íñigo Sánchez Fuarros, de la Universitat de Lisboa de “turistificació sonora”. Altre sessions seran d’Ecologia sonora -I. Sartori-, enregistraments de camp -Txema González-; Sàhara Soundscapes -Jara Luque- i Disseny sonor -Pere Amengual. També tindran lloc tallers de construcció de micròfons i la presentació dels arxius del So i de la Imatge i Casa Planas, a més del llibre El ball de sala a Mallorca, de R. Codina i B. Duran. La cloenda serà un concert a l’orgue històric de Santanyí, a càrrec de F. Suau i B. Duran.