Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

El Consell i Petits Cellers lliuren la recaptació solidària de la Nit del Vi a Sonrisa Médica i Prodis

El Consell i Petits Cellers lliuren la recaptació solidària de la Nit del Vi a Sonrisa Médica i Prodis

(07/07/2017)

Cadascuna d'aquestes entitats ha rebut 2.650 euros que serviran per mantenir els programes diaris que duen a terme

L'Associació Petits Cellers amb el suport del Consell de Mallorca, ha fet entrega avui de dos donatius a les entitats Prodis i Sonrisa Médica amb la recaptació solidària aconseguida amb la celebració de la Nit del Vi al Pati de la Misericòrdia.


El president de Petits Cellers, Guillem Vicens i el conseller d'Economia, Cosme Bonet han estat els encarregats de donar els xecs, per valor de 2.650 euros cadascun, als responsables de les dues entitats Pere Nadal i Josep Lluis Vidal.


El president de Petits Cellers, Guillem Vicens, ha exposat la seva satisfacció per la recaptació aconseguida gràcies a la gran quantitat de gent que va participar a la Nit del Vi. També ha destacat la voluntat de Petits Cellers de mantenir la connexió amb les entitats que fan feina per millorar la nostra societat i per ajudar a donar a conèixer la seva tasca.


Per la seva part, Cosme Bonet, ha recalcat que la Nit del Vi va ser un èxit total de convocatòria i participació i que amb aquesta iniciativa s'aconsegueix lligar la voluntat de posar en valor el producte de Mallorca i també la feina que fan moltes persones per ajudar als demés.


De la mateixa manera, s'ha aprofitat l'acte, per fer entrega de dos lots de vins a Lila Pujol i Miquel Gost, que foren els guanyadors del sorteig que es va realitzar entre tots els assistents a la Nit del Vi per tal de premiar la seva fidelitat.