Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Sala de premsa

Vés enrere Previsions del Consell (24 de gener)

24-01-2020

Divendres 24 de gener

A les 10.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb el batle de Santa Margalida. (Ajuntament de Santa Margalida, passeig des Pouàs, 23, Santa Margalida).

A les 11.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el senador Cosme Bonet i la senadora Susanna Moll. (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1, Palma).

A les 11.30 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i el director del Teatre Principal, Josep R. Cerdà, presentaran la nova temporada del teatre, així com les activitats que es programen al voltant dels espectacles, entre gener i juliol d’enguany. (Teatre Principal, carrer de la Riera, 2, Palma).

A les 12.00 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, rep en audiència el senador Vicenç Vidal. (Sala d'audiències del Consell. c/ Palau Reial, 1, Palma)

A les 12.30 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot, es reuneix amb el batle de Maria de la Salut. (Ajuntament de Maria de la Salut, plaça des Pou, 13, Maria de la Salut).

A les 13.30 hores. El conseller d'Hisenda i Funció Pública, Josep Lluís Colom, i el conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, juntament amb la consellera d’Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, visiten amb la batlessa de Santanyí, Maria Pons, les zones del municipi afectades pel temporal Glòria. (Ajuntament de Santanyí, plaça Major, 12, Santanyí).

 

Notes de premsa

Totes