Vés enrere Valldemossa millora la seva xarxa d'aigües amb el finançament del Consell de Mallorca (11.06.2018)

Valldemossa millora la seva xarxa d'aigües amb el finançament del Consell de Mallorca (11.06.2018)

11-06-2018

El conseller Joan Font; el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera; el batle de Valldemossa, Nadal Torres; i altres representants.

El municipi de Valldemossa ha millorat l'evacuació d'aigües pluvials de la xarxa de residuals del nucli gràcies a les subvencions que el Consell de Mallorca l'ha atorgat. Aquesta obra ha suposat una inversió de 255.500 d'euros per part de la institució insular del Pla Especial d'Inversions 2017-2018.

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, i el director insular de Cooperació Local i Caça, Joan Manera, han visitat el municipi de la Serra de Tramuntana per veure el resultat dels projectes finançats.

Durant la visita el batle valldemossí, Nadal Torres, acompanyat d'alguns dels seus regidors, ha explicat en què han consistit les obres i ha mostrat els projectes acabats de les convocatòries passades.

Per altra banda, l'Ajuntament de Valldemossa ha pogut adquirir un vehicle totalment elèctric per la brigada municipal a través d'una ajuda de 28.300 euros del Consell de Mallorca i ha fet front a despeses corrents per valor de 105.830 euros.