Previsions del Consell (9 de desembre)

09-12-2019 / 00.00 h

Dilluns 9 de desembre

A les 09.00 hores. La vicepresidenta segona i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient Aurora Ribot assistirà a conferències al COP25 (Cimera pel Clima) (Madrid)

A les 09.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, visita el municipi de Deià. A les 10.30 hores atendrán els mitjans de comunicación (Ajuntament de Deià. c/ del Porxo, 4)

A les 10.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, es reuneix amb els representants de PIAF Majorque a La Misericòrdia (Plaça de l'Hospital, 4, Palma)

A les 12.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca, Bel Busquets, i la directora insular de Cultura, Maria Pastor, visiten el Museu de Ciències Naturals (Sóller)

A les 12.30 hores. La presidenta del Consell, Catalina Cladera, acompanyada de la consellera de Presidència, Teresa Suárez, visita el municipi de Valldemossa. A les 13.30 hores atendrán els mitjans de comunicación (Ajuntament de Valldemossa. Jardins Rei Joan Carles.)

A les 17.00 hores. La vicepresidenta i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquest, assistei al ple del Consell Social de la Llengua Catalana (Parlment de les Illes Balears)

A les 19.30 hores. El conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, assisteix a l’acte d’Aniversari de Foment del Turisme de Mallorca al Caixaforum ( Plaça Weyler, 3 Palma)