Previsions del Consell (7 de febrer)

07-02-2019 / 00.00 h

Dijous 7 de febrer

 

A les 10.30 hores. El president Miquel Ensenyat visita les instal·lacions del Banc d’Aliments de Mallorca (Mercapalma. c/ Cardenal Rossell, 182. Palma)

 

A les 11.00 hores. El vicepresident segon i conseller de Participació Ciutadana i Presidència, Jesús Jurado i la directora insular d'Igualtat, Nina Parrón presenten la campanya de Sant Valentí "Regala igualtat". (Sala de premsa del Consell de Mallorca. C/ Palau Reial, n1, Palma)

 

A les 11.00 hores. La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, el director insular de Territori i Infraestructures, Joan Cifre, el batle d’Artà, Manolo Galán, i el cap de la unitat de la caserna general de la Comgebal, coronel Jesús de Quiroga, assisteixen a la col·locació de les bigues al pont de la Ma-12 a Artà (Costat de la carretera de Colònia de Sant Pere. Artà)

 

A les 18.30 hores. El president del Consell, Miquel Ensenyat, i el vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports, Francesc Miralles assisteixen a la XVIII Gala de l’Esport 2019 (Teatre Principal de Palma)

¿¿¿¿¿¿¿