Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere La presidenta Cladera es reuneix amb el batle de Muro i fa una visita al municipi

La presidenta Cladera es reuneix amb el batle de Muro i fa una visita al municipi

(24/02/2020)

Seguint amb la ronda de contactes directes amb els ajuntaments de Mallorca, la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera s’ha reunit avui amb el batle de la localitat, Antoni Serra, i membres de l’equip de govern municipal. Una primera trobada de feina que ha servit per “reforçar aquesta manera de governar que tenim des del Consell, estar en contacte amb els municipis i conèixer de prop les seves necessitats, per poder coordinar el treball conjunt les dues administracions”, ha apuntat Cladera.

La presidenta, acompanyada per la vicepresidenta segona i consellera de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística, Bel Busquets, juntament amb el batle i equip municipal, ha visitat el nou local a on es s’instal·larà l’Arxiu Municipal, un dels principals projectes municipals, i la seu de la secció etnològica del Museu de Mallorca, a l’edifici de Can Alomar. “Al Consell de Mallorca vàrem assumir la passada legislatura la gestió del Museu de Mallorca, que inclou el Museu Etnològic de Muro, i tenim una responsabilitat que no volem eludir”, ha expressat Cladera, qui ha assegurat que treballarà amb els governs autonòmics i centrals perquè l’Estat es comprometi a conservar i millorar les condicions de l’edifici.

Durant la visita i la reunió posterior amb l’equip de govern de Muro, el batle ha expressat a la presidenta Cladera altres projectes de millora prioritaris per al consistori, com els relacionats amb instal·lacions esportives i mobilitat.

De fet, entre les inversions que finança el Consell de Mallorca a Muro, a més dels 153.300 € provinents del Pla d’obres i serveis de l’any 2019 signat la setmana passada, hi ha la construcció d’una passarel·la per a vianants que connecta el nucli de Muro amb l’estació de tren. Es tracta d’unes obres ja començades que executa el departament d’Infraestructures i Mobilitat del Consell, que a més de millorar l’accessibilitat i la seguretat de camí a l’estació, donarà resposta a una reclamació de fa anys dels veïnats i veïnades de Muro.