Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Un esdeveniment al centre de Londres marca l’acció promocional de Mallorca a la WTM

Un esdeveniment al centre de Londres marca l’acció promocional de Mallorca a la WTM

(01/11/2019)

La comitiva insular durà a terme també un programa de reunions i entrevistes al llarg dels tres dies de fira

Mallorca es farà present a la World Travel Market de Londres amb un esdeveniment de promoció que es durà a terme al centre de la ciutat i que té per objectiu impactar en un perfil de públic general i també prescriptor (vinculats a l’entorn turístic, mitjans de comunicació i influencers).

Es tracta d’una acció basada en l’experimentació que tendrà lloc al restaurant espanyol Hispania i crearà espais que recreen alguns dels trets més destacats de Mallorca. A més, se servirà un tast amb producte autòcton.

Aquest esdeveniment, plantejat com una finestra de Mallorca oberta a la ciutat londinenca, es perllongarà de les 16.00 fins a les 21.00 hores i es dinamitzarà mitjançant diferents activitats. El guió de l’esdeveniment és el següent: 

- De 16.30 a 17.30 h: signatura de llibres de l’escriptora Anna Nicholas, britànica establerta a Sóller. Les seves novel·les desenvolupen diferents trames a l’illa.

- 17.30 h: paraules de benvinguda per part de la presidenta del Consell, Catalina Cladera.

- De 18.30 a 19.00 h i de 19.30 a 20.00 h: dos torns de showcooking a càrrec de la xef mallorquina Vicky Pulgarín, en col·laboració amb el xef del Restaurant Hispania, Marcos Morán. Presenta i du a terme les tasques de traducció la periodista gastronòmica i escriptora Rachel McCormack.

Nota: els mitjans que assisteixen a la fira podran desplaçar-se fins al restaurant Hispània amb el trànsfer del Departament de Turisme i Esports.

 

Agenda de la fira

Així mateix , la delegació mallorquina, encapçalada per la presidenta del Consell insular, Catalina Cladera, tendrà una agenda d’activitats que començaran el dilluns, 4 de novembre a les 12.00 hores, amb una reunió amb agents i touroperadors per explicar les accions previstes per la institució insular en matèria de promoció turística.

Al llarg de la jornada, els diferents membres de l’equip del Consell també duran a terme reunions i trobades amb representants del sector turístic del Regne Unit.

El dimarts, 5 de novembre, la presidenta Cladera participarà en la presentació Illes Balears, Una destinació de Qualitat, que organitza el Govern de la CAIB. Entre el 5 de novembre i fins a la finalització de la fira, els membres de la delegació continuaran amb l’agenda de reunions prevista.