Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Mallorca.es Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Turisme del Consell organitza un programa de seminaris online sobre el sector

Turisme del Consell organitza un programa de seminaris online sobre el sector

(24/04/2020)

El 30 d’abril es convoca un procés participatiu per a la redefinició del Pla Estratègic i el mes de maig hi ha programades sessions específiques per producte

Fomentar l’intercanvi de coneixement, generar debat i proporcionar espais perquè puguin fluir noves iniciatives són els objectius del programa de seminaris online sobre turisme que ha organitzat el Consell a través del Departament de Turisme i Esports i de la Fundació Mallorca Turisme.

La primera cita és el proper 30 d’abril, amb la celebració de la segona edició de NexMallorca, a partir de les 10.00 hores. En aquesta trobada digital es presentarà a tot el sector i a la ciutadania les primeres conclusions i línies mestres de la redefinició i adaptació del Pla estratègic de promoció turística de l’illa, que s’ha vist modificat per tal de fer front a la crisi global derivada de la COVID-19. Així mateix, es convidarà a la participació dels assistents en aquesta redefinició.

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, serà l’encarregada d’obrir aquesta jornada online, que comptarà amb la presència del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i del director del projecte de Pla Estratègic, Antoni Viadern. Hi ha previst un apartat de participació pública per recollir opinions i propostes. El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern de les Illes Balears, Iago Negueruela, serà l’encarregat de tancar l’esdeveniment.

Totes les persones interessades en participar en NexMallorca ho poden fer aquí

 

Seminaris digitals sobre segments estratègics

Per altra banda, a partir del 5 maig, la FMT ha organitzat una sèrie de seminaris online centrat en cinc dels productes turístics estratègics de Mallorca: Gastronomia, MICE, Esports, Premium i Cultura.

Per a cada cas, es comptarà amb la presència de tres experts en la matèria que, a través de preguntes d’un moderador, aniran desgranant els aspectes més importants de la situació actual del sector i de les iniciatives en marxa per sortir de la crisis sanitària tan prest com sigui possible, una vegada s’aixequin les restriccions i confinaments actuals.

En aquestes convocatòries també hi ha establert un espai de preguntes i intervencions per part del públic assistent, per tal de que siguin el més oberts i profitosos possible.

La inscripció per a aquests seminaris de producte serà possible a partir de la setmana que ve. Tota la informació al respecte, els programes definitius així com actualització del dades es podrà seguir puntualment a través de les xarxes socials del Departament de Turisme i Esports.

 

Cartell