Consell de Mallorca - Favicon
Consell de Mallorca Seu Electrònica Infomallorca Transparència

CA

Webs oficials

Totes les notícies

Vés enrere Trams de les rutes senderistes del Consell seran adaptats per facilitar l’accessibilitat de persones amb discapacitat

Trams de les rutes senderistes del Consell seran adaptats per facilitar l’accessibilitat de persones amb discapacitat

(22/11/2018)

DESTI-SMART (Interreg Europe) és un projecte europeu, del qual hi forma part del Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca, i que permetrà treballar l’accesibilitat a diferents trams de les rutes senderistes de persones amb discapacitat.

                                     

El projecte està dividit en 2 fases, amb una durada total de quatre anys i mig. La primera, de 30 mesos, se centra en l’aprenentatge interregional; la segona fase, de 24 mesos, es basa en l’execució del pla d’acció que cada soci ha elaborat per al seu territori. A Mallorca es crearà un grup d’agents locals implicats amb temàtiques lligades a l’area de les discapacitats, del senderisme i el medi ambient per fer feina conjunta.

 

El pressupost total del Consell de Mallorca per executar el projecte és de 181.280,00 euros, del qual 154.088,00 euros seran finançats pel Programa europeu i els 27.192,00 euros restants pel Consell de Mallorca. El pressupost total del projecte és de 1.846.280, 00 €.

 

La Metropolitan Development Agency of Thessaloniki SA - Joint Intermunicipal Company of Thessaloniki Metropolitan Area (Grècia) és el coorinador del projecte, al que hi participen nou entitats de regions europees com a socis: Autonomous Region of Sardinia (Itàlia), Experience Bremerhaven, Tourism, Marketing and Events Company Ltd. (Alemanya), Hora´rios do Funchal, Transportes Pu´blicos S.A. (Portugal), Hastings Borough Council (Regne Unit), Consell Insular de Mallorca – Departament de Medi Ambient, Latvian Greenways Association (Letònia), Lake Balaton Development Coordination Agency (Hongria), Pafos Regional Board of Tourism (Xipre) i Bournemouth University (Regne Unit).